ΔΙΑΔΟΣΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΡΟΝΟΥ!

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ο Μάρτης της Ισότητας των Φύλων».
Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με τη δράση Διάδοση και Ενημέρωση της Κοινωνικής Δομής «Τράπεζα Χρόνου», η οποία διοργανώθηκε την περασμένη Δευτέρα στο ξενοδοχείο «Αστήρ», από τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων σε συνεργασία με το Σοροπτιμιστικό Όμιλο του Δήμου Πατρέων «ΔΑΝΙΗΛΙΣ» και την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων και Ένταξης Μεταναστών.
Την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμό που απηύθυναν στο κοινό η Πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου «ΔΑΝΙΗΛΙΣ» Άννα Σπανού – Καλλιάφα και η Αντιδήμαρχος Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων και Ένταξης Μεταναστών Μαρία Ανδρικοπούλου – Ρούβαλη.
Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση της Δομής από την Διοικητική Υπάλληλο της Τράπεζας Χρόνου Χριστίνα Μαγούλη. Μεγάλη έμφαση δόθηκε στον τρόπο λειτουργίας της Τράπεζας Χρόνου, ενώ ακολούθησε συζήτηση όπου δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες και επεξηγήσεις που αφορούσαν τη Δομή. Παράλληλα μέσα από τη συμμετοχή του κοινού έγινε καταγραφή των αναγκών εκ μέρους των Ιδρυμάτων και των φορέων ευπαθών κοινωνικών ομάδων καθώς και διερεύνηση τρόπων μέγιστης ευαισθητοποίησης πολιτών και ενθάρρυνσης για συμμετοχή στο πρόγραμμα.